top of page

YOU ARE WORTHY

Of je nu een shoot boekt voor jezelf, samen met je geliefde of met je kersvers gezinnetje, voor mij is het belangrijk dat je je comfortabel voelt en daar neem ik graag mijn tijd voor. 

Bij mij gaat het niet om perfectie op beeld te krijgen, maar wel om de echtheid van het moment zelf en het gevoel dat jullie dan hebben. Dat is wat ik op een gevatte en ontroerende manier wil vastleggen.

 

Dat beeld, dat jou een goed gevoel geeft wanneer je ernaar kijkt, daar mag je in investeren, want het zijn die zaken die je vormen naar wie je wil zijn. Investeer je langdurig in wat goed voelt, dan creëer je ook een mooie toekomst voor jezelf en anderen rondom je. 

EEN MOMENT OM TE KOESTEREN IN BEELD GEBRACHT

DAT IS WAAR IK VOOR WIL GAAN

1_edited.jpg

Fotosessie van 1u30 bij je thuis of op een andere locatie naar keuze.

Met +- 90 bewerkte foto's in hoge resolutie te bekijken en downloaden via online album. Mini album met je 15 favoriete beelden. Geen vervoerskosten binnen 10km van Heppen, daarbuiten €0.40/km. 

€299

SOUL

DSC09296.jpg

LOVE

Fotosessie van 1u in een mooi stukje natuur. Met +- 90 bewerkte foto's in hoge resolutie te bekijken en downloaden via online album. Mini album met je 15 favoriete beelden. Geen vervoerskosten binnen 10km van Heppen, daarbuiten €0.40/km. 

€299

DSC00719.jpg

Fotosessie van 1u in de natuur of bij je thuis. Met +- 90 bewerkte foto's in hoge resolutie te bekijken en downloaden via online album. Mini album met je 15 favoriete beelden. Geen vervoerskosten binnen 10km van Heppen, daarbuiten €0.40/km. 

€299

ZWANGERSCHAP

DSC08239_edited.jpg

Fotosessie van 1u in het comfort van jullie thuis. Met +- 90 bewerkte foto's in hoge resolutie te bekijken en downloaden via online album. Mini album met je 15 favoriete beelden. Geen vervoerskosten binnen 10km van Heppen, daarbuiten €0.40/km. 

€299

LIFESTYLE NEWBORN

DSC06585.jpg

Zijn jullie verloofd,  verwachten jullie een kindje of hebben jullie ander heugelijk nieuws?

Hoera, ik kom dat graag op beeld vastleggen! Fotosessie van 30 min met 12 bewerkte beelden in hoge resolutie.

 

€89

AANKONDIGING

DSC01591.jpg

Van een romantische shoot onder jullie tweetjes tot heel de trouwdag op beeld.  Laat me weten waar jullie precies naar op zoek zijn en ik help jullie graag verder. Vraag hier achter de huwelijksbrochure voor meer info. 

WEDDING

RECENSIES

DSC07706.jpg
DSC07531-2.jpg

SOFIE

 
Eigenlijk was zo dansen voor de camera wel leuk en laagdrempelig omdat ik met mijn rug naar u stond. Voelde een beetje alsof ik alleen in mijne living aan het dansen was.

 

Op deze foto kan ik zelfs niet geloven dat ik dat ben!

bottom of page